Vil du i kontakt med mig?

Skriv en mail til:

mail@jenshartfelt.dk

Eller fang mig på:

+45 81 71 94 85

Hvem er jeg?

Jeg er en aspirerende webudvikler med en forkærlighed for enkelhed - både i design og kode. Lige nu leder jeg efter en praktikplads.

Jeg er vokset op med html og css. I min barndom var de foretrukne værktøjer windows 98’s notepad og paint. Det har jeg siden hen udskiftet med adobe-programmer og webstorm/sublime text. Dertil er der kommet forskellige processværktøjer til ide- og konceptudvikling samt programmering.

Bare få år tilbage, har de hjemmesider jeg har lavet baseret sig på html og css. Uden kendskab til javascript betød det at mange aspekter af hjemmesider, virkede magiske for mig. Da jeg satte mig for at forstå og lære javascript var det som at få fat i de manglende brikker i puslespillet. Sikkert også derfor har jeg været meget motiveret for at nå til bunds i javascript og jeg har haft en mental bunke af funktionaliter og feauteres jeg længe har undret mig over hvordan jeg kunne lave. Min indgangsvinkel til javascript var primært dom-manipulation med jQuery. Det var en tiltalende tilgang til javascript for mig, da jQuery’s syntax og css-selectors er meget ens og jeg følte mig derfor godt hjemme i dette. Senere har jeg opdaget at vanilla javascript slet ikke er så uhyggeligt og besværligt at arbejde med og jeg vil nok foretrække at starte uden jQuery i fremtiden og først finde det frem hvis jeg oplever et stærkt behov - det kunne f.eks. være cross-browser problemer.

Jeg har strejfet PHP og arbejdet med det i et større sammenhængende projekt over 12 uger. Efter at have opnået et basalt kendskab til programmering fra javascript, var det rimelig enkelt at lære. Dermed ikke sagt at jeg er php-ekspert, men med viden om f.eks. hvilke array-metoder der findes i javacript er det ret let at google og finde tilsvarende i php. I projektet arbejdede vi med at at udvikle et custom theme til wordpress. Her arbejdede vi bl.a. med at oprette brugere og integrere log-ind og oprettelse med facebook.

Udover kun kode og teknik har jeg en visuel design-baggrund fra Krabbesholm højskole og grafisk tekniker. Jeg går meget op i enkelthed i design og at udelukke fylde, der ikke bidrager til brugen og forståelsen af et produkt - om det så er trykt eller digitalt. Den enkelhed mener jeg også er vigtig i kode og jeg vil foretrække simpel kode, der er til at forstå og snakke om.